Taste paroda Florencijoje

Jau 18-liktą kartą vykstančioje gurmaniškiausioje maisto parodoje Europoje – „Taste“ dalyvavo daugiau nei 700 ūkių iš visos Italijos. Tai unikali vieta, kurioje nedideli, premium segmento šeimos ūkiai atveža savo produkciją. Čia pristatomos ir naujausios gurmaniškos tendencijos.

Į šią parodą keliaujame jau tryliktus metus! Per dvi parodos dienas aplankyti visus savo partnerius buvo iššūkis. Paragauti tikrai buvo ko – pristatytos naujos alyvuogių aliejų rūšys iš mūsų mylimo Marina Palusci ūkio, pistacijų ledai gaminti su Franci Grand Cru alyvuogių aliejumi, Sabino Leone nauji aliejai su skoniais, džinas iš Apulijos distiliuotas su alyvmedžio lapais, Velykiniai Filippi Colomba pyragai, William di Carlo rankų darbo saldainiai, Castagna šeimos sūriai, brandinti Alpių grotose.

Papildome savo asortimentą naujais buivolės pieno sūriais iš Lombardijos ir mėsytėmis iš Toskanos! Juos gamina istorinės šeimos, kurios laikosi labai aukštų standartų, o produkcija yra visiškai natūrali.

Sužinojome, kad dalis mūsų alyvuogių aliejaus šeimos ūkių, vos per kelis mėnesius jau išpardavė visą savo pagamintą alyvuogių aliejų... Taigi gaila, bet papildymo gali ir nebebūti. Tačiau tuoj jus plačiau supažindinsime su visiškai nauju alyvuogių aliejaus ūkiu, su kuriuo pradėjome bendradarbiauti! TREBBIO aliejai  jau mūsų lentynose, net 4 nauji skoniai! 

Parodos metu taip pat turėjome įspūdingą vakarienę Pruneti šeimos restorane, kurią ruošė garsiausias Alyvuogių aliejaus šefas Italijoje Andrea Perini. Visi vakaro patiekalai buvo ruošiami ir derinami su alyvuogių aliejumi. 

Na ir smagiausia žinia! 2025 m. mūsų šalį aplankys ir su ištikimiausiais gerbėjais susitiks net 3 prestižiniai Italijos ūkiai.