Platus natūralių rankų darbo saldumynų – šokoladų, saldainių, nugos ir kitų skanėstų pasirinkimas.
Kviečiame susipažinti su 2 istorinių šeimos ūkių produkcija.
Maglio ūkis iš Apulijos gyvuoja nuo 1875 metų. Mėgstamą šokoladą lengvai išsirinksite pagal kilmės vietą ir grynosios kakavos kiekį, nurodytą ant pakuotės. Čia rasite ir 100 bei 90 % kakavos grynuolių.
William Di Carlo - nuo 1833 m. stengiasi pasaldinti geriausias mūsų gyvenimo akimirkas ir jau 200 metų nenustoja kurti saldžių akimirkų. William Di Carlo ūkis savo gamyboje išlaikė unikalią rankų darbo techniką, taip klientams garantuodami savo gaminių autentiškumą. Cukruoti migdolai ir dražė gaminami rankomis pagal seniausias tradicijas, nuo pat pradžių iki pakuočių pakavimo. Kodėl? 'Mašinos negali pakeisti meilės, rūpesčio ir aistros, kurią jaučiame savo klientams.'
Aukštos kokybės cukruotose migdoluose cukraus sluoksnis yra labai plonas, siekiant išlaikyti migdolų skonį ir glotnumą. Mažiau cukraus, natūraliai išgaunamos saldumynų spalvos ir kvapai, rankų darbas ir aukščiausios kokybės ingredientai - William di Carlo saldėsių nuostabaus skonio (ir grožio!) paslaptis. Tobulam skoniui šis ūkis pasirinko naudoti tik „Pizzuta di Avola“ migdolus iš pietryčių Sicilijos, kurie yra unikalūs dėl savo formos ir skonio. Beje, visi William de Carlo saldumynai ir nugos yra BE GLITIMO.