Traškios pankolių, pistacijų ir alyvuogių salotos

Nuostabus traškumo ir gaivumo derinys. Nenuobodžios salotos, kurios tiks tiek prie mėsos, tiek skanauti vienas.
Reikės:
-
Mėtų lapelių
-
Čili paprikos
-
Citrinos sulčių ir jos žievelės
-
Pankolių
Paruošiame padažą. Susmulkinkite sicilietiškas pistacijas, alyvuoges, šviežias mėtas, čili papriką ir viską sumaišome su tarkuota citrinos žievele, citrinos sultimis, druska, pipirais. Viską gausiai pagardiname aukščiausios kokybės alyvuogių aliejumi.
Plonai supjaustome pankolį, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame žiupsnelį druskos, smulkių mėtų lapelių ir salotas pamasažuojame apie 20 sekundžių ar daugiau.
Pankolius sudedame į didelį dubenį, apiberiame pistacijų ir alyvuogių mišiniu. Viską dar kartą pagardiname aukščiausios kokybės alyvuogių aliejumi ir viską išmaišome. Gero apetito!
Gaminimo eilgą rasite filmuke>
Skanaus!
Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.