Šparagai su burrata ir migdolais

Gaivūs ankstyvos vasaros pietūs arba puikus patiekalas dalintis su vakarojant draugais. 10 minučių ir voila!

Reikės:

Migdolus paskrudinkite keptuvėje. Šparagus apverdame kelias minutes ir išvirus panardiname į šaltą vandenį su ledukais, nusausiname.

Šviežią burrata sūrį praplešiame, ant jos dedame šparagus, gardiname druska, pipirais, skrudintais migdolais, mėtų lapeliais. Galiausiai, pašlakstome aukščiausios kokybės ypač tyru alyvuogių aliejumi. Skanaus!

Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą