Pomidorų tarta su ricotta ir nduja

Reikės:

Pomidorus supjaustome, česnakus susmulkiname ir viską sumaišome su čiobreliais, druska, pipirais, ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Ricotta sūrį išplakame su citrinos žievele, citrinos sultimis ir druska. Ant sluoksniuotos tešlos tepame sluoksnį ricotta sūrio, ant jo dedame pomidorus. Kraštelius aptepame kiaušinio plakiniu.

Šauname į 230 C įkaitintą orkaitę ir laukiame, kol tešla taps auksinė.

Nduja pašildome keptuvėje ar puode su šiek tiek ypač tyro alyvuogių aliejaus ir apliejame iškepusias tartas. Skanaus!

Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą