Plokščia duonelė (flatbread) su žaliuoju žoleliu padažu, rukola ir Burrata sūriu

Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!

Plokščia duonelė (flatbread) su žaliuoju žoleliu padažu, rukola ir Burrata sūriu

Jums reikės:

  • 1 Stiklinės savaime kylančių miltų (arba paprastų + 1 šaukštelis kepimo miltelių)
  • 1 Stiklinės graikiško natūralaus jogurto
  • Rukolos lapelių
  • Burrata Gioiella sūrio
  • Padažui:
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Petražolių
  • Čiobrelio
  • Citrinos sulčių ir žievelės
  • Tarkuoto Pecorino sūrio
  • Česnako
  • Pinijų riešutų
  • *Vasarą įdėkite rūgštynių!!!

Sumaišykite miltus ir jogurtą. Įdėkite žiupsnelį druskos.

Minkykite, kol nebelips prie rankų, supjaustykite į norimo dydžio gabaliukus ir plonai iškočiokite.

Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir dėkite iškočiotą tešlą. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min, kol gražiai apskrus.

Į maisto smulkintuvą sudėkite visus padažo ingredientus ir susmulkinkite iki vientisos masės.

Iškeptą duonelę dėkite į lėkštę, pašlakstykite žaliuoju padažu, pabarstykite rukolos lapeliais ir padėliokite rankomis suplėšytą Burrata sūrį. Pašlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druskos dribsniais.

Skanaus! 🌿

Parengė:

#AnotherBiteKitchen

www.instagram.com/another_bite

Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą