Plokščia duonelė (flatbread) su Mortadella, pistacijomis ir Burrata sūriu
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Plokščia duonelė (flatbread) su Mortadella, pistacijomis ir Burrata sūriu
Jums reikės:
- 1 Stiklinės savaime kylančių miltų (arba paprastų + 1 šaukštelis kepimo miltelių)
- 1 Stiklinės graikiško natūralaus jogurto
- Mortadella virtos dešros
- Pistacijų
- Burrata Gioiella sūrio
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Druskos dribsnių
Sumaišykite miltus ir jogurtą. Įdėkite žiupsnelį druskos.
Minkykite, kol tešla nebelips prie rankų, supjaustykite į norimo dydžio gabaliukus ir plonai iškočiokite.
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir dėkite iškočiotą tešlą. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus.
Iškeptą duonelę dėkite į lėkštę, dėkite kelis griežinėlius Mortadella dešros, padėliokite rankomis suplėšytą Burrata sūrį ir apibarstykite kapotais pistacijų riešutais. Pašlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druskos dribsniais.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!