Plokščia duonelė (flatbread) su Mortadella, pistacijomis ir Burrata sūriu

Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!

Plokščia duonelė (flatbread) su Mortadella, pistacijomis ir Burrata sūriu

Jums reikės:

  • 1 Stiklinės savaime kylančių miltų (arba paprastų + 1 šaukštelis kepimo miltelių)
  • 1 Stiklinės graikiško natūralaus jogurto
  • Mortadella virtos dešros
  • Pistacijų
  • Burrata Gioiella sūrio
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Druskos dribsnių

Sumaišykite miltus ir jogurtą. Įdėkite žiupsnelį druskos.

Minkykite, kol tešla nebelips prie rankų, supjaustykite į norimo dydžio gabaliukus ir plonai iškočiokite.

Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir dėkite iškočiotą tešlą. Kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus.

Iškeptą duonelę dėkite į lėkštę, dėkite kelis griežinėlius Mortadella dešros, padėliokite rankomis suplėšytą Burrata sūrį ir apibarstykite kapotais pistacijų riešutais. Pašlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druskos dribsniais.

Skanaus! 🌿

Parengė:

#AnotherBiteKitchen

www.instagram.com/another_bite

Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 50 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą