Pasta su alyvuogėmis ir pistacijomis

Nuostabi pasta, kurią užtruksite pagaminti greičiau nei išverda makaronai! Geriausia dalis? Tikriausiai, jau viską turi savo virtuvėje!
Reikės:
-
Parmigiano reggiano
-
Česnako
-
Čili (dribsnių, šviežio arba čili alyvuogių aliejuje)
-
Šviežio baziliko
-
Citrinos
Kol verda makaronai, pakepiname česnaką aliejuje, įdedame pjaustytas alyvuoges, čili, citrinos žievelę ir sultis. Pakepiname pistacijas orkaitėje.
Sudedame ‘al dente’ virtus makaronus, pilame šiek tiek makaronų vandens, dar šlakelį alyvuogių aliejausaliejaus, tarkuoto Parmigiano reggiano, kapotų pistacijų ir baziliko.
Tadam! Viena iš pačių paprasčiausių ir skaniausių pastų, skanaus!
Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.
