Makaronai su špinatų, lapinio Kale kopūsto ir petražolių padažu, Burrata sūriu ir traškia Pancetta
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Makaronai su špinatų, lapinio Kale kopūsto ir petražolių padažu, Burrata sūriu ir traškia Pancetta
Jums reikės:
- Saujos špinatų
- Saujos lapinis kopūsto kale
- Saujos petražolių
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Verrigni Mezzi Rigatoni kietųjų kviečių makaronų
- Ioppolo Panchetta itališkos šoninės
- Burrata Gioiella sūrio
- Druskos
Išverdame makaronus pagal instrukciją.
Lapinio Kale kopūsto lapus paverdame apie 1 min, kol suminkštės.
Į indą dedame špinatus, lapinius kopūstus ir petražoles. Įpilame šiek tiek vandens, alyvuogių aliejaus, druskos ir rankiniu smulkintuvu sutriname iki vientiso padažo. Padažą pilame į keptuvę ir pašildome.
Supjaustome Panchetta šoninę plonomis riekelėmis ir ant žemoje temperatūroje kepame keptuvėje, kol apskrus ir taps traški.
Makaronus sumaišome su žaliuoju padažu.
Į lėkštę dedame žalius makaronus, per vidurį Burrata sūrį ir pabarstome mažais traškiais Panchetta šoninės gabaliukais.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!