Makaronai su špinatų, lapinio Kale kopūsto ir petražolių padažu, Burrata sūriu ir traškia Pancetta

Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!

Makaronai su špinatų, lapinio Kale kopūsto ir petražolių padažu, Burrata sūriu ir traškia Pancetta

Jums reikės:

  • Saujos špinatų
  • Saujos lapinis kopūsto kale
  • Saujos petražolių
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Verrigni Mezzi Rigatoni kietųjų kviečių makaronų
  • Ioppolo Panchetta itališkos šoninės
  • Burrata Gioiella sūrio
  • Druskos

Išverdame makaronus pagal instrukciją.

Lapinio Kale kopūsto lapus paverdame apie 1 min, kol suminkštės.

Į indą dedame špinatus, lapinius kopūstus ir petražoles. Įpilame šiek tiek vandens, alyvuogių aliejaus, druskos ir rankiniu smulkintuvu sutriname iki vientiso padažo. Padažą pilame į keptuvę ir pašildome.

Supjaustome Panchetta šoninę plonomis riekelėmis ir ant žemoje temperatūroje kepame keptuvėje, kol apskrus ir taps traški.

Makaronus sumaišome su žaliuoju padažu.

Į lėkštę dedame žalius makaronus, per vidurį Burrata sūrį ir pabarstome mažais traškiais Panchetta šoninės gabaliukais.

Skanaus! 🌿

Parengė:

#AnotherBiteKitchen

www.instagram.com/another_bite

Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!

PIRKITE INTERNETU

Pirmam užsakymui elektroninėje parduotuvėje taikome 15 % nuolaidą

NEMOKAMAS SIUNTIMAS

Nuo 45 eur Lietuvoje siunčiame nemokamai, išskyrus Kuršių Neriją

GREITAS PRISTATYMAS

Pristatome per 2 darbo dienas tiesiai į namus arba artimiausią paštomatą