Cukinijų ir ožkos sūrio salotos

Greita ir itin maistinga vakarienės arba pietų idėja, kuri privers pamilti cukinijas iš naujo!
-
Jaunos cukinijos
-
Citrinos
-
Druskos ir pipirų pagal skonį
Skustuvu skutame cukiniją, pasūdome, išmaišome ir atidedame apie 10 min.
Tuo tarpu, išplakame ožkos sūrį. Pagal skonį, jei norisi, pagardiname druska, pipirais arba kumino prieskoniais. Migdolus pakepiname keptuvėje.
Ožkos sūrį serviruojame lėkštėje, ant viršaus dedame cukinijas. Viską pagardiname druska, pipirais, citrinos sultimis ir tarkuota citrinos žievele, apiberiame kepintais migdolais, užtarkuojame pargimiano reggiano sūrio (galite naudoti tą patį skustuvą arba smulkią tarkelę). Galiausiai, dosniai apšlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.