Burrata sūris su šparagais, žirniais, edamame pupelėmis ir Speck kumpiu
Dažnai klausiate manęs, kokius paprastus, bet įdomesnius užkandžius rekomenduočiau pasigaminti.. Tai va prašom jums šiek tiek #foodinspo!
Burrata sūris su šparagais, žirniais, edamame pupelėmis ir Speck kumpiu
Jums reikės:
- Šparagų
- Žirnelių
- Edamame pupelių
- Citrinos sulčių ir žievelės
- Speck kumpio
- Parmigiano Reggiano sūrio
- Burrata Gioiella sūrio
- Mėtų lapelių
- Druskos, pipirų
Šparagus, žirnelius ir edamame pupeles paverdame pasūdytame vandenyje apie 3 minutes.
Tuomet sudedame į dubenį ir gerai sumaišome su citrinos sultimis, patarkuota citrinos žievele, ypač tyru alyvuogių aliejumi, tarkuotu Parmigiano sūriu, druska ir pipirais.
Į lėkštę dedame Speck kumpį, šparagus, žirnelius ir edamame pupeles. Dedame suplėšytą Burrata sūrį, pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi, pabarstome tarkuoto Parmigiano sūrio, juodųjų pipirų, dekoruojame šviežiais mėtų lapeliais.
Skanaus! 🌿
Parengė:
#AnotherBiteKitchen
www.instagram.com/another_bite
Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės!