Bulvytės su ožkos sūriu ir pesto

Žiemai, kai norisi kažko šilto. Rudeniui, kai prasideda jaunų bulvyčių sezonas. Vasarai, prie griliaus patiekalų ir gaiviam vakarui su draugais pavasariui. Įsimylėti neįmanoma!
Reikės:
-
Mažų bulvyčių
-
Česnako
-
Saulėje pusiau džiovintų mini pomidoriukų ypač tyrame alyvuogių aliejuje
-
Petražollių
Bulvytes apverdame, nupilame vandenį ir perkeliame jas į skardą. Pašlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi, česnaku, druska ir kepame iki kol bulvytės apskrus.
Tuo tarpu ožkos sūrį išplakame su šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus ir paskleidžiame jį lėkštėje. Ant sūrio dedame iškepusias bulvytes, gardiname pesto pažadu ir mini pomidoriukais. De Carlo saulėje džiovintuose mini pomidoriukuose esantis aliejus yra ypač tyras alyvuogių aliejus, tad juo drąsiai galime mėgautis. Ką ir padarome - pašlakštome juo buvytes! Teliko pagardinti šviežiomis žolelėmis ir jau galite mėgautis!
Skanaus!
Daugiau receptų rasite mūsų Instagram ir Facebook paskyrose.
