Orkaitėje keptos mažos raudonosios paprikos su 'nduja ir kreminiu bura – Itališko Skonio Gurmanai

Orkaitėje keptos mažos raudonosios paprikos su 'nduja ir kreminiu buratos sūriu

Orkaitėje keptos mažos raudonosios paprikos su 'nduja ir kreminiu buratos sūriu

Reikės:

Mažų raudonų paprikų

Nduja Kalabrietiško saliamo

Buratos

Tyro alyvuogiu aliejaus

Druskos


Paprikas supjaustome per pusę, išimame sėklas ir dedame į kepimo indą. Šiek tiek apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska, ir ant kiekvienos puselės dedame po gabaliuką kalabriško aštraus saliamo - ’nduja. 

Dedame į orkaitę ir kepame ant 200c laipsnių apie 30min, kol paprikos suminkštėja ir paskrunda.

Kai iškepa dedame į serviravimo lėkštę. 

Susipjautome arba suplėšome buratą į mažus gabaliukus ir juos dedame ant keptų paprikų. Pašlakstome aliejaus ir ndujos mišiniu, likusiu kepimo skardoje.


Skanaus! 🌿


Parengė:

#AnotherBiteKitchen

www.instagram.com/another_bite


Gaminant paprastus, tik kelių ingredientų patiekalus galioja viena vienintelė taisyklė - ingredientai turi būti geriausios kokybės.


Receptai kurti naudojant kokybiškiausius maisto produktus iš “Itališko skonio gurmanai” parduotuvių.

Sėkmingai išsiųstas laiškas, patikrinkite savo pašto dėžutę
Šis el. pašto adresas jau registruotas